KONTAKT OS Contact Us Icon

Som Mindworker bliver du en del af et dedikeret team

Vores kultur, produktivitet og succes tager afsæt i vores Mindset. Vi behandler hinanden med en dyb respekt for vores forskelligheder både fagligt og menneskeligt, vi udviser empati og har en grundlæggende tillid til, at alle gør sit bedste.

Bliv en del af vores team af Mindworkers, som hver dag brænder for at innovere og effektivisere ejendomsmæglerbranchen.

Ledige stillinger

Mindworking søger serviceorienteret kundesupporter med mæglerfaglig baggrund

Sidder du i en stilling som sagsbehandler el. lign hos en mægler? Brænder du for at yde god kundeservice og har du flair for teknik? Kunne du tænke dig at bruge din mæglerfaglige erfaring i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor der igangsættes mange nye initiativer? Så kunne jobbet som mæglerfaglig supporter på Mindworking være noget for dig!

Mindworking udvikler software til ejendomsmæglerbranchen. Vi hjælper vores kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Vores innovation drives af alt det, der forbedrer processer, sparer tid, gør hverdagen nemmere og bundlinjen bedre for vores kunder. Til vores kundesupport søger vi en ny mæglerfaglig kundesupporter, som kan bringe yderligere viden og erfaring fra mæglerbranchen ind i teamet til glæde for vores kunder. Den nye kundesupporter bliver en del af vores velfungerende og dynamiske support-team, som refererer til vores mæglerfaglige chef.

Dine primære opgaver

• Telefonisk og skriftlig support 

• Undersøgelse af problemstillinger

• Udarbejdelse af hjælpevejledninger og -videoer 

• Onboarding af nye kunder på vores løsninger

• Udarbejdelse af nyhedsbreve

• Test af nye features ved releases

• Ad hoc-opgaver 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at dit mæglerfaglige fundament er erhvervet enten igennem en uddannelse som mægler eller i en funktion som sagsbehandler, intern sælger el. tilsvarende hos en ejendomsmægler. Det er et ufravigeligt krav, at du har dokumenteret erfaring med håndtering af opgaver indenfor kundeservice, og at du kan lide det. Du skal have flair og interesse for teknologi på brugerniveau og sprogligt er du flydende i dansk både skriftligt og mundtligt.

Som person er du udadvendt og imødekommende samtidig med, at du har den nødvendige ro og tålmodighed til at formidle budskaber, indtil de er forstået af modtageren. Du er kundeorienteret, sætter en ære i at hjælpe og servicere og du trives i en omskiftelig og til tider travl hverdag. Du vil noget med din karriere og er ambitiøs på både egne og Mindworkings vegne.

Dine muligheder

Mindworking tilbyder dig et attraktivt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor der løbende igangsættes mange nye initiativer. Du bliver en del af en flad og uformel organisation og får rig lejlighed til at præge dit eget job og udviklingen af kundesupporten. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mæglerfaglig chef Sally Fredensborg Lund på 27 60 33 09. Din motiverede ansøgning, CV og foto bedes du sende hurtigst muligt og senest 15. juni til vores HR-chef på ds@mindworking.dk

Please contact our HR-chef (freelance) Dorte Steen at +45 27 80 22 15 or send an email to: ds@mindworking.dk

Lead PHP backend udvikler til webteamet

Til at løfte vores backend team i webafdelingen til næste niveau søger vi en erfaren PHP udvikler, som i tæt samarbejde med vores CWO får ansvaret for udviklingen af produkter og leverance platform i afdelingen.

Du skal som minimum have 5 års erfaring med PHP, MySQL, SQL og GIT. Erfaring med Amazon AWS eller Linux servere vil være en fordel, ligesom vi også ville blive begejstrede, hvis du har erfaring med Javascript og evt. Vue/React.

Som person er du en ambitiøs holdspiller og nyder at udvikle dine kollegaer gennem faglig sparring og videndeling.

Hvis du vil høre mere om denne nyoprettede stilling, er du velkommen til at kontakte Chief Web Officer Michael Lykke på 2970 4000 eller HR-chef Dorte Steen på 2780 2215.

Please contact our HR-chef (freelance) Dorte Steen at +45 27 80 22 15 or send an email to: ds@mindworking.dk

Vi vil gerne høre fra dig

Harmonerer vores MindSet med dit? Kan du se dig selv som en del af et dedikeret team? Ønsker du at blive en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og vide udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye Mindworker.

Send dit CV og en kort beskrivelse af, hvordan du kan bidrage til Mindworkings videre succes, til vores HR-chef.

Kontakt vores HR-Chef