KONTAKT OS Contact Us Icon

Som Mindworker bliver du en del af et dedikeret team

Vores kultur, produktivitet og succes tager afsæt i vores Mindset. Vi behandler hinanden med en dyb respekt for vores forskelligheder både fagligt og menneskeligt, vi udviser empati og har en grundlæggende tillid til, at alle gør sit bedste.

Bliv en del af vores team af Mindworkers, som hver dag brænder for at innovere og effektivisere ejendomsmæglerbranchen.

Ledige stillinger

Er du vores nye CTO?

Som vores nye CTO indgår du i virksomheden ledelsesteam og har en central rolle i at sikre den langsigtede udvikling af Mindworkings software, teknologiplatform og løsningsarkitektur.

Hvem er du?

Med erfaring fra en lignende stilling i en IT-udviklingsvirksomhed er du nu klar til nye udfordringer i en succesfuld virksomhed, der er solidt placeret i markedet.

Du har en stærk teknisk og faglig viden inden for softwareudvikling – og gerne SaaS til B2B entreprisemarkedet - og har sikkert tidligere siddet i en rolle som softwareudviklingschef, CTO eller lignende. Og du tænder på at kombinere faglighed med ledelse! Du skal være med til at styrke kapacitet og kompetencer i dit team samt optimere den gode kultur, fastholde og tiltrække de rette kompetencer.

Du kan drive og udvikle et roadmap både på kort- og langsigtede udviklingsprojekter, og ved også, hvad der skal til for at motivere og udvikle følgeskab og retning for et stærkt team af udviklere. Du har et fokuseret, analytisk mindset og er kundeorienteret. Du tager ejerskab over dine opgaver og ansvarsområder, du kan prioritere og har også en god kommerciel tilgang.

Du forstår at tilpasse de teoretiske metoder med en pragmatisk tilgang, der sikrer, at der bliver leveret i praksis.

Du er samarbejdsorienteret – vi arbejder sammen på tværs for at nå vores fælles mål.

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for, at der er sammenhæng mellem udvikling, teknologi og kundekrav - og sammen med dine 2 teams, udvikling (12) og operations (4) medarbejdere, skal du sikre et stabilt og innovativt leveranceapparat.

Hvem er vi?

Mindworking udvikler innovative IT-løsninger til ejendomsmæglerbranchen og er markeds­ledende i Danmark. 80% af alle danske ejendomsmæglere benytter Mindworkings SaaS-løsninger til sagsstyring samt produktion og levering af markedsføringsmateriale.

Mindworking leverer alle de værktøjer, som en ejendomsmægler skal bruge for at drive sin forretning. Det er ”væg-til-væg” cross-platform applikationer – 100% web- og app-baserede og som sikrer, at mæglere og deres kunder føres sikkert gennem alle processer. Vores løsninger er baseret på .net, ElasticSearch, GraphQL (API), ReactJS (frontend).

Vi er topprofessionelle og drevet af at levere kvalitet til vores kunder, der sørger for, at vi ikke glemmer vores fokus og ikke mister jordforbindelsen - selvom vi arbejder i skyen! Vi skal hele tiden levere et professionelt produkt, der løbende afspejler mæglernes behov.

Vi er 60 medarbejdere og har kontor midt i Århus, få minutter fra banegården. Mindworking er en del af Reapit, en førende PropTech-virksomhed, som udbyder IT-løsninger til ejendomsmæglerbranchen i Storbritannien og Australien.

Vi tilbyder

Kulturen i Mindworking er uformel med frihed under ansvar. Der er gode og ordnede arbejdsforhold, krydret med sociale aktiviteter og arrangementer.

Vi har vækstplaner i og udenfor Danmark, som sikrer, at du også selv udvikler dig fagligt og ledelsesmæssigt.

Vi er ambitiøse på egne og vores kunders vegne! Vi vil vokse, men trives fortsat bedst med at have en god portion entreprenørånd i vores DNA.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte COO Susanne Leth på 2986 4034. Send gerne din ansøgning og  CV på engelsk hurtigst muligt til recruitment@mindworking.dk.

Please contact our COO Susanne Leth at +45 29 86 40 34 or send an email to: sle@mindworking.dk

Mindworking søger mæglerfaglig konsulent med passion for kundeservice

Har du erfaring som sagsbehandler eller lignende fra mæglerbranchen? Brænder du for at hjælpe og servicere og er du god til at følge dine opgaver til dørs? Kunne du tænke dig at bruge din mæglerfaglige erfaring og passion for kundeservice i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor der igangsættes mange nye initiativer? Så er du måske den nye medarbejder, som vi er på udkig efter.

Mindworking, som er ejet af Reapit, udvikler software til ejendomsmæglerbranchen. Vi hjælper vores kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Vores innovation drives af alt det, der forbedrer processer, sparer tid, gør hverdagen nemmere og bundlinjen bedre for vores kunder. En af vores nuværende mæglerfaglige supportere har fået nye karrieremuligheder i Mindworking, og vi søger derfor endnu en medarbejder til Product Delivery & Support.

Som mæglerfaglig konsulent på Mindworking bruger du ca. 3 dage om ugen på kundesupport, mens du de resterende dage laver testarbejde, gennemfører forskellige projektopgaver m.m. Jobbet indebærer en stor kontaktflade til vores kunder, men du vil også få en del kontakt til samarbejdspartnere og resten af kollegaerne på Mindworking. Du bliver en del af et velfungerende team på 10 dedikerede medarbejdere i Product Delivery & Support med CPO Sally Fredensborg Lund i spidsen.

Dine primære opgaver

 • Kundesupport både telefonisk og pr. mail
 • Fejlindberetning af fejl og ønsker i Jira
 • Undersøgelse af problemstillinger
 • Deltagelse i test af løsninger ved releases
 • Udarbejdelse af hjælpevejledninger og -videoer
 • Afholdelse af webinarer
 • Ad hoc arbejde og aflastning af teamets øvrige medarbejdere

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at dit mæglerfaglige fundament er erhvervet enten igennem en uddannelse som mægler eller i en funktion som sagsbehandler, intern sælger el. tilsvarende hos en ejendomsmægler. Det er et ufravigeligt krav, at du har stor erfaring med håndtering af opgaver indenfor kundeservice, og at du kan lide det. Du skal have flair og interesse for teknologi på bruger- niveau og sprogligt er du flydende i dansk både skriftligt og mundtligt.

Som person er du udadvendt og imødekommende samtidig med, at du har den nødvendige ro og tålmodighed til at formidle budskaber, indtil de er forstået af modtageren. Du er kundeorienteret, sætter en ære i at hjælpe og servicere og trives i en omskiftelig og til tider travl hverdag. Du kan fordybe dig i problemstillinger, som du motiveres af at undersøge og løse, og er ambitiøs på både egne og Mindworkings vegne.

Dine muligheder

Mindworking tilbyder dig et attraktivt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor der løbende igangsættes mange nye initiativer. Du bliver en del af en flad og uformel organisation og får rig lejlighed til at præge dit eget job og udviklingen af kundesupporten. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sally Fredensborg Lund på 27 60 33 09. Din motiverede ansøgning, CV og foto bedes du sende hurtigst muligt til vores HR-chef på ds@mindworking.dk. Vi forventer at vores nye mæglerfaglige konsulenter skal starte 1. september 2022

Please contact our CPO Sally F. Lund at +45 27 60 33 09 or send an email to: saf@mindworking.dk

Frontendudvikler med fokus på webløsninger

Brænder du for udvikling af webløsninger og produkter? Drømmer du om at blive en del af et ambitiøst team, der præger den fremtidige udvikling? Så er jobbet som frontend-udvikler i Mindworkings webteam måske noget for dig.

Til vores webteam søger vi en passioneret frontend- eller full stack-udvikler, der vil blive involveret i hele processen fra første skitse til endelig release. Du bliver en del af et kompetent team på 8 personer, som arbejder tæt sammen om at skabe fremtidens løsninger til mæglerbranchen.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Udvikling af websites i samarbejde med vores kunder
 • Udvikling af Mindworkings webplatform samt interne værktøjer og systemer
 • Udvikling af prototyper på nye funktioner og teknologier
 • Bidrage til kontinuerlig optimering af Mindworkings produkter
 • Sparring og vidensdeling med kollegaer
 • Deltagelse i support af kundeløsninger

Dine kvalifikationer

 • 3+ års erfaring som frontend- eller full stack-udvikler
 • Solid erfaring med HTML, CSS og JavaScript
 • Indgående erfaring med responsive design, semantisk markup og CSS-animationer
 • Erfaring med CSS-preprocessors som SASS eller LESS 
 • Erfaring med GIT
 • Du har måske erfaring med frameworks som React eller Vue
 • Erfaring med PHP vil være en fordel
 • Flydende i dansk i både skrift og tale

Som person er du selvkørende og trives i et agilt miljø, hvor der er mange projekter i gang. Du har sans for detaljen og fokus på at levere løsninger af høj kvalitet. Du er selvledende, overholder deadlines og ved, hvordan man håndterer kunder. Du vil noget med din karriere og er ambitiøs på både dine egne og Mindworkings vegne.

Hvad tilbyder vi dig?

Et attraktivt job i en dynamisk virksomhed i vækst med 50+ kollegaer. Organisationen er uformel, og du får gode muligheder for både at udfolde dit talent, udvikle dine kompetencer og præge dit eget job. 

Har du spørgsmål eller er du klar til at sende dit CV? Kontakt Chief Web Officer, Michael Lykke på ml@mindworking.dk.

Please contact our CWO Michael Lykke at +45 27 60 33 00 or send an email to: ml@mindworking.dk

Vi vil gerne høre fra dig

Harmonerer vores MindSet med dit? Kan du se dig selv som en del af et dedikeret team? Ønsker du at blive en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og vide udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye Mindworker.

Send dit CV og en kort beskrivelse af, hvordan du kan bidrage til Mindworkings videre succes, til vores HR-chef.

Kontakt vores HR-Chef