KONTAKT OS Contact Us Icon

Som Mindworker bliver du del af et dedikeret team

Vores kultur, produktivitet og succes tager afsæt i vores Mindset. Vi behandler hinanden med en dyb respekt for vores forskelligheder både fagligt og menneskeligt, vi udviser empati og har en grundlæggende tillid til, at alle gør sit bedste.

Bliv en del af vores team af Mindworkers, som hver dag brænder for at innovere og effektivisere ejendomsmæglerbranchen.

Ledige stillinger

Digital Manager med bureauerfaring og passion for ledelse

Har du en teoretisk uddannelse indenfor digital markedsføring, kommunikation eller lign? Motiveres du af tanken om at skulle skabe nye produkter til alle platforme i en virksomhed, som disrupter markedet? Har du erfaring fra et bureau og meget gerne fra en ledelsesfunktion? Så er jobbet som Digital Manager på Mindworking noget for dig.

Til en nyoprettet stilling søger Mindworking en Digital Manager med ansvaret for at drive innovationen af vores markedsføringssystem til ejendomsmæglerbranchen. Du bliver product owner på systemet og skal med din viden om markedsføring, markedet, kundernes behov og de digitale platforme løbende udvikle ideer til nye produkter, som kan øge kundernes markedsføringsmuligheder. Du får desuden ansvaret for at samle de teams, som laver websites, skabeloner m.m. til både markedsføringssystemet og vores sagssystem. Du refererer til CEO Claus Mathorne og bliver en del af Mindworkings ledergruppe.

Dine væsentligste opgaver

 • Ledelse, motivation og udvikling af ca. 10 medarbejdere
 • Drive udviklingen af et innovativt og sammenhængende markedsføringssystem på alle platforme
 • Sikre kundeoplevelsen igennem en professionel leverance i høj kvalitet
 • Ansvarlig for Mindworkings egen markedsføring
 • Forretningsmæssig udvikling af Mindworking igennem fokus på big data.

Dine kvalifikationer

 • Teoretisk uddannelse indenfor digital markedsføring, kommunikation el. lign.
 • Bureauerfaring gerne fra en ledelsesfunktion (hvor man lever af at sælge timer og er vant til at levere)
 • Erfaring med ledelse igennem motivation, coaching og anerkendelse af forskellighed
 • Erfaring med kundekontakt – evnen til at gå i dialog med kunderne om deres markedsføringsbehov
 • Gode mundtlige og skriftlige kommunikationskundskaber på både dansk og engelsk
 • Et innovativt og digitalt mindset

Kendskab til ejendomsmæglerbranchen vil være et stort plus Som person har du pondus; du er proaktiv, selvigangsættende og handlekraftig indenfor de givne strategiske målsætninger. Du er forretningsorienteret og forstår væsentligheden af at sætte dig ind i kundernes succeskriterier. Du bygger dit lederskab på involvering og motivation og kan favne forskelligheden blandt dine medarbejdere både fagligt og menneskeligt. Du er tillidsvækkende og nyder respekt hos kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere igennem din faglighed og troværdighed.

Dine muligheder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og nyoprettet stilling, som du får optimale muligheder for at præge og udvikle. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og hvor der løbende igangsættes mange nye initiativer.

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-chef Dorte Steen på 2780 2215. Din ansøgning, CV og foto bedes du sende til ds@mindworking.dk senest den 10. oktober. Vi behandler ansøgningerne løbende

Please contact our HR Manager Dorte Steen at +45 27 80 22 15 or send an email to: ds@mindworking.dk

Mindworking søger erfarne Frontend, Backend og Full stack udviklere

Har du mere end 3 års erfaring med softwareudvikling indenfor C#, SQL, React og GraphQL? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du kan få mulighed for at præge produkter og udvikling? Ønsker du at have en hverdag i en udviklingsafdeling med 17 kollegaer, som arbejder agilt? Så er en fremtid som udvikler på Mindworking det helt rigtige for dig!

Mindworking er markedsleder i Danmark indenfor udvikling af salgs- og markedsføringssystemer til ejendomsmæglerbranchen. Vi vokser desuden i Norge, Sverige, Finland og UK og den kraftige vækst betyder, at vi løbende har behov for at få styrket vores kompetencer i udviklingsafdelingen med yderli- gere kompetente og passionerede udviklere.

Som udvikler på Mindworking refererer du direkte til vores CTO og bliver en del af et af de p.t. 3 teams, som arbejder agilt efter Kanban principperne. Vi har en ugentlig demo for hele afdelingen og dagligt en stand-up med fokus på Kanban-boardet. Du kommer til at arbejde med C#, SQL ReactJS og GraphQL og det er derfor en forudsætning, at du har dybdegående erfaring med disse teknologier.

Dine muligheder

Mindworking tilbyder et attraktivt job i en flad og uformel organisation, hvor du vil få en bred kontakt ade til både samarbejdspartnere, kunder og kollegaer. Virksomheden er dynamisk og i kraftig vækst og der vil derfor være rig mulighed for at præge og udvikle både jobbet og dig selv. Hvis du kunne se dig selv som en del af udviklingsafdelingen, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning (inkl. foto), som sendes til HR-chef Dorte Steen på ds@mindworking.dk. Hvis du har brug for yderligere information om Mindworking eller jobbet, er du velkommen til at kontakte vores CTO Jesper Lillesø på 27 60 33 08.

Please contact our HR Manager Dorte Steen at +45 27 80 22 15 or send an email to: ds@mindworking.dk

Vi vil gerne høre fra dig

Harmonerer vores MindSet med dit? Kan du se dig selv som en del af et dedikeret team? Ønsker du at blive en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og vide udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye Mindworker.

Send dit CV og en kort beskrivelse af, hvordan du kan bidrage til Mindworkings videre succes, til vores HR-chef.

Kontakt vores HR-Chef