KONTAKT OS Contact Us Icon

Som Mindworker bliver du en del af et dedikeret team

Vores kultur, produktivitet og succes tager afsæt i vores Mindset. Vi behandler hinanden med en dyb respekt for vores forskelligheder både fagligt og menneskeligt, vi udviser empati og har en grundlæggende tillid til, at alle gør sit bedste.

Bliv en del af vores team af Mindworkers, som hver dag brænder for at innovere og effektivisere ejendomsmæglerbranchen.

Ledige stillinger

Mindworking A/S søger lige nu softwarepraktikanter til efterårssemesteret 2022

Som praktikant bliver du en del af en virksomhed med 50 medarbejdere og en teknologiorganisation på 20 udviklere. Der arbejdes på tværs af kompetenceområder, og alle brænder for det de laver. Vores buddyordning sikrer, at du aldrig står alene og du gennem hele praktikforløbet får den optimale faglige sparring.

Dine opgaver kan f.eks. komme til at inkludere:

  • Client-site udvikling af interne Apps/WebApps
  • Implementering af ny forretningslogik
  • Design og videreudvikling af vores GraphQL API’s
  • Site Reliability Engineering som skal gøre vores løsninger endnu mere robuste

I dag indeholder vores teknologistak blandt andet C#, TypeScript, React, React Native, GraphQL, GitLab, Jira og Octopus. Men vi holder altid et vågent øje med teknologilandskabet og er hele tiden på jagt efter nye måder at bygge fede løsninger på i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi søger kandidater, som læser på en videregående IT/software-uddannelse, og som har mulighed for at tage 4-5 måneders betalt eller ubetalt praktik. Der tilbydes forløb inden for frontend, backend, UX eller et mix. Udover et spændende og udviklende praktikforløb bliver du en del af en dedikeret flok Mindworkers, som hver dag nyder godt af god forplejning, sodavand, og lækker frokostordning samt den legendariske fredagsbar.

Din motiverede ansøgning og et CV bedes du sende til CTO Morten Tanggaard Nielsen mtn@mindworking.dk.

Please contact our HR-chef (freelance) Dorte Steen at +45 27 80 22 15 or send an email to: ds@mindworking.dk

Vi vil gerne høre fra dig

Harmonerer vores MindSet med dit? Kan du se dig selv som en del af et dedikeret team? Ønsker du at blive en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og vide udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye Mindworker.

Send dit CV og en kort beskrivelse af, hvordan du kan bidrage til Mindworkings videre succes, til vores HR-chef.

Kontakt vores HR-Chef